Go Back
Skriv ut
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Lingon- & rosépepparsill
Sill i krämig sås med smak av lingon och rosépeppar.
Skriv ut receptet
Lägg till på Pinterest
Måltid
Buffé, Förrätt, Julbord, Julmat, Smörgåsbord
Kök
Jul, Midsommar, Påsk, Svenskt
Portioner
8
bufféportioner
Ingredienser
1
pkt
5-minuters sill
1
dl
crème fraiche
1
dl
lingonsylt
2
msk
röd lök
fint hackad
½
msk
rosépappar
mortlad
½
dl
lingon
frysta
Instruktioner
Lyft ur sillen ur burken och skär dem i centimeterstora bitar.
Blanda ingredienserna till såsen i en bunke. Lägg i sillen och rör om.
Häll upp i en väl rengjord glasburk med tätslutande lock. Låt mogna i kylen 1-2 dagar.
Keyword
Inlagd sill, Lingon, Rosépeppar, Tur 1