Julbak, Luciafirande, Recept

Det perfekta lussekattreceptet

Idag lägger jag ut ännu ett lussekattsrecept. De två som finns här sedan tidigare har slagits ihop till ett, förbättrats och förenklats genom åren. Resultatet har blivit detta recept på en, i mitt tycke, perfekt lussekattsdeg. Hoppas det faller dig i smaken.

På tal om smaken. Om man vill provsmaka kan man komma och köpa en påse idag på julmarknaden i Varola utanför Skövde. Den startar kl 13 och håller på till kl 17. Sonens klass ska sälja bakat och loppissaker för att tjäna in pengar till sin klassresa. Kom gärna förbi och handla något.

Saffransgul lussekattsdeg i bakmaskin.
Saffransgul lussekattsdeg i bakmaskin.
Jultoppen - Topplista

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Recipe Rating
Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.