Planering, Prat & tankar

Nu går startskottet för julplanen 2017

Idag är första dagen för 2017 års förberedelser inför julen. I år är upplägget lite nytt. Uppdragen är fördelade per vecka istället för per dag och ordningen är lite ändrad, men om du föredrar den gamla versionen finns den kvar i år också. Jag hopps att du känner dig redo att mjukstarta julförberedelserna med lite tankearbete. Tillsammans kan vi ge varandra inspiration och nå julen utan stress, men med massor av julstämning eller i alla fall så mycket du tycker är lagom.

Jag har inte kunnat motstå mitt julsug de senaste två veckorna och har i stort sett gjort klart mitt tänkande för både vecka 1 och 2, men inte skrivit ner det än. Man kan lugnt säga att jag är super taggad i år. I veckan ska jag följa julplanen, men också påbörja ett test jag tänker göra med hur långt i förväg en del julmat kan lagas. Hur ser dina planer ut?



En underbar, sagolik och stressfri jul önskar jag er alla!

Anna

Jultoppen - Topplista

Publicerat av Anna

En djurälskande två-barns mamma som vurmar för min familj, fotografering, inredning, matlagning, släktforskning, dataspel, friluftsliv och att bjuda på en “perfekt” jul. Det sistnämnda är svårast.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.