Jul i böcker, film, radion & TV, Tv-program

Ikväll blir det julstämning

Då börjar mitt favorit julprogram sändas, Jul med Ernst. Klocka 19.55 tänker jag krypa upp i soffan och mysa med glögg när jag ser på detta program. Det jag tycker är bäst med programmet att det alltid är fullproppat med julkänsla och jag blir lycklig när jag ser det.

Jag får erkänna att jag oftast inte brukar göra några pyssel från programmet. Något recept har jag testat, men alltid i efterhand. Programmen sänds ju så ”sent” att vi som är tidiga julplanerare redan har spikat det mesta inför julen. I år ska jag göra Ernst apelsinsill från 2015 och Aprikosmarmelad med glögg från 2016. Gör du något pyssel eller ätbart från Jul med Ernst?En underbar, sagolik och stressfri jul önskar jag er alla!

Anna

Jultoppen - Topplista

Publicerat av Anna

En djurälskande två-barns mamma som vurmar för min familj, fotografering, inredning, matlagning, släktforskning, dataspel, friluftsliv och att bjuda på en “perfekt” jul. Det sistnämnda är svårast.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.