Julmusik

”Let it snow” – julmusik

Idag är det 1 december och nu vill jag ha snö. Ett sakta snöfall som blir några centimeter snö om dagen och som sedan får ligga till slutet av februari. Inget slaskande och totalt 50 centimeter snö. Jag vet det är inte sannolikt att det blir som jag önskar, men önska får man.

Därför väljer jag idag Dean Martins Let it snow. Under tiden dansar med barnen och hoppas att det ska fungera som en snödans.

 En underbar, sagolik och stressfri jul önskar jag er alla!

Anna

Jultoppen - Topplista

Publicerat av Anna

En djurälskande två-barns mamma som vurmar för min familj, fotografering, inredning, matlagning, släktforskning, dataspel, friluftsliv och att bjuda på en “perfekt” jul. Det sistnämnda är svårast.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.