Jul i böcker, film, radion & TV

…. och vinnare är ….

….Bengt Magnusson och Gina Dirawi. De är TV4 och SVTs julvärdar 2015. Båda har erfarenhet som programledare och jag tror att de kommer göra det bra.

Det där med julvärd är något som jag inte tycker är så viktigt, men för de som tvingas fira jul ensamma kan en bra julvärd kanske göra att julen känns mindre ensam. Förr när det alltid var Arne Weise kändes det som en tradition, men nu har det för mig ingen större betydelse. Bara det är en folkkär person och inte någon med extrema åsikter åt ena eller andra hållet. Hos oss ser vi inte så mycket på tv:n under julaftonen och då har det inte så stor betydelse vem som presenterar programmen. Kanske skulle jag klämma in mer tv-tittande om Mark Levengood eller Ernst Kirchsteiger är julvärdar. För de tycker jag verkar vara mysiga personer med en härlig filosofi.


tv4_julvärd_2015
svt_julvärd_2015En underbar, sagolik och stressfri jul önskar jag er alla!

Anna

Jultoppen - Topplista

Publicerat av Anna

En djurälskande två-barns mamma som vurmar för min familj, fotografering, inredning, matlagning, släktforskning, dataspel, friluftsliv och att bjuda på en “perfekt” jul. Det sistnämnda är svårast.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.