Prat & tankar

Vintern är på gång

I dag kom det lite snö här i Skövdetrakten. Barnen jublade glatt när det såg det, men är nog mycket besvikna när de märker att det inte går att åka stjärtlapp än. Jag och maken firade första snön med att öppna denna julsäsongs 5:e pepparkaksburk. Jag svär på att det måste vara någon i huset när vi inte är hemma som också äter ur burken. Förövrigt påstår jag att Gilles pepparkakor är de bästa som man kan köpa i livsmedelsbutikerna.En underbar, sagolik och stressfri jul önskar jag er alla!

Anna

Jultoppen - Topplista

Publicerat av Anna

En djurälskande två-barns mamma som vurmar för min familj, fotografering, inredning, matlagning, släktforskning, dataspel, friluftsliv och att bjuda på en “perfekt” jul. Det sistnämnda är svårast.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.