Julgran 2016

En gran om dagen fram till dopparedagen nr 1

Jag längtar efter ett julpyntat hus! I dag har jag som många andra tänt första adventsljuset och stjärnorna i fönstren, men jag längtar efter mer. Hos oss klär vi inte julgranen förrän den 23 december och den traditionen tänker jag fortsätta med även om jag har jullängtan. Därför blir årets tema en julgran om dagen fram till dopparedagen och här är den första.

Bild från Pinterest.
Bild från Pinterest.En underbar, sagolik och stressfri jul önskar jag er alla!

Anna

Jultoppen - Topplista

Publicerat av Anna

En djurälskande två-barns mamma som vurmar för min familj, fotografering, inredning, matlagning, släktforskning, dataspel, friluftsliv och att bjuda på en “perfekt” jul. Det sistnämnda är svårast.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.