Fira jul

Sällskapet Jultomtarna

Nu är alla affärer fulla med julpynt och vi översvämmas av reklam för att köpa den ena julklappen efter den andra. Men alla har inte möjlighet att köpa julklappar, julmat eller nya vinterkläder. Sällskapet Jultomtarna är en lokal hjälporganisation som startades 1877 och hjälper barnfamiljer som har det svårt ekonomiskt. Jag tänker ge ett av mina två mitt bidrag denna jul till dem. Det andra blir som vanligt till Unicef. I år blir det detta paket.

Nu för tiden kan du även swicha till 123 510 022 7 för att hjälpa Sällskapet Jultomtarna.En underbar, sagolik och stressfri jul önskar jag er alla!

Anna

Jultoppen - Topplista

Publicerat av Anna

En djurälskande två-barns mamma som vurmar för min familj, fotografering, inredning, matlagning, släktforskning, dataspel, friluftsliv och att bjuda på en “perfekt” jul. Det sistnämnda är svårast.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.