Novemberutmaningen 2016

Novemberutmaningen del 1

På julbloggen Bittes jul har det i dag startat en novemberutmaning. Varje dag kl 10 avslöjar hon dagens ämne och de som vill vara med skriver några rader på sin blogg om det. Dagens ämne var: 

Varför julbloggar du?

Ibland undrar jag detsamma. Jag älskar nästan allt med julen och det verkar vara en kärlek som aldrig slocknar. Julen kommer med sitt gistrande, glimmande och inte att förglömma doftande under den del av året som är som mörkast och gör att det blir ett avbrott i vardagen. Det var varför jag älskar julen, men varför julbloggar jag? Egentligen gör jag det på grund av mitt dåliga minne. Om jag inte skrev ner det mesta skulle jag få börja om och uppfinna vår jul varje år. Nu använder jag bloggen som mitt kom ihåg och om någon annan skulle hitta något på min blogg som inspirerar eller avskräcker så är det bara en stor fet julbonus för mig.
Ha en bra kväll!En underbar, sagolik och stressfri jul önskar jag er alla!

Anna

Jultoppen - Topplista

Publicerat av Anna

En djurälskande två-barns mamma som vurmar för min familj, fotografering, inredning, matlagning, släktforskning, dataspel, friluftsliv och att bjuda på en “perfekt” jul. Det sistnämnda är svårast.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.