Prat & tankar

Förändring

Det var länge sedan jag skrev något nytt. Livet tar ibland oväntade vändningar och även om jag är inne på bloggen flera gånger i månaden kommer inte energin till att skriva någon text. Denna blogg är ju tänkt att framför allt vara till för att jag ska dokumentera min egna förberedelser inför julen och sedan se hur resultatet blev. Jag tycker det är jätteroligt att andra hittar hit och att ni som gör det förhoppningsvis får med er något användbart från bloggen. Jag är inte beredd att sluta med min älskade julblogg, men texterna kommer troligtvis bli enklare och kortare.

För mig är det maten som är viktigast under julen sedan kommer dekorationer och att göra aktiviteter med familj och vänner. Så det är där fokuset kommer läggas i första hand. Nu närmar sig det årets jul och en del har jag lyckats tänka igenom. Det ska bara skrivas ner så att det inte bara finns i min överfulla hjärna.En underbar, sagolik och stressfri jul önskar jag er alla!

Anna

Publicerat av Anna

En djurälskande två-barns mamma som vurmar för min familj, fotografering, inredning, matlagning, släktforskning, dataspel, friluftsliv och att bjuda på en “perfekt” jul. Det sistnämnda är svårast.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.