Film, Jul i böcker, film, radion & TV

”A christmas song” – en julfilm

Denna gång har jag sett ännu en julfilm som nu finns tillgänglig på Viaplay. A christmas song handlar om två skolor som slagits ihop och nu måste musiklärarna från det två skolorna visa vem som ska få jobbet på den sammanslagna skolan. Detta ska bestämmas genom att de ställer upp med varsitt lag i en julsångstävling på tv.

Denna film fick mig att känna julstämning. Julsångerna hjälpte till att höja känsla och den julgalna rektorn var ett roligt inslag. Hon var ju mer julgalen än mig. A christmas song tycker jag var underhållande även om jag inte känner att jag vill se den varje jul.

Julbetyget för denna film blir:En underbar, sagolik och stressfri jul önskar jag er alla!

Anna

Jultoppen - Topplista

Publicerat av Anna

En djurälskande två-barns mamma som vurmar för min familj, fotografering, inredning, matlagning, släktforskning, dataspel, friluftsliv och att bjuda på en “perfekt” jul. Det sistnämnda är svårast.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.