Film, Jul i böcker, film, radion & TV

”Santa’s little helper” – en julfilm

I fredags tittade jag på filmen Santa’s little helper som nu finns tillgänglig på Viaplay. Filmen handlar om en affärsman som avancerat genom att vara hänsynslös och får smaka på sin egen medicin. Tomten har haft ögonen på honom och vill erbjuda honom ett jobb. Han får genomgå flera prov för att bevisa att han passar för jobbet.

Jag hade ingen större förhoppning på handlingen i filmen, så jag blev inte jätte överraskad när man i förväg kunde räkna ut hur det skulle gå. Killen som spela affärsmannen gjorde det rätt ok och tolkade rollen i alla fall med glimten i ögat. Jag hade däremot förväntat mig mer jul i filmen. Visst var det snö, tomten och nissarna, men inget som höjde min julstämning. Tyvärr kan jag inte rekommendera denna film som en stämningshöjare inför julen. Passar bättre att ligga och kolla på när influensan slår till.

Julbetyget för denna film blir:En underbar, sagolik och stressfri jul önskar jag er alla!

Anna

Jultoppen - Topplista

Publicerat av Anna

En djurälskande två-barns mamma som vurmar för min familj, fotografering, inredning, matlagning, släktforskning, dataspel, friluftsliv och att bjuda på en “perfekt” jul. Det sistnämnda är svårast.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.