Film, Jul i böcker, film, radion & TV, Recention

”En galen jul” – en julfilm

En galen jul handlar om en familj som nyss flyttat till en ny stad. Pappan är arbetslös och har egentligen inte råd att köpa de julklappar barnen vill ha. De åker till ett köpcenter och där hittar de en väska med pengar och börjar handla för dem, men pengarna visar sig vara falska. Snart har familjen både förfalskarna och polisen efter sig.

Det är en bra familjefilm och skulle passa för en mysig kväll framför TV:n för oss, våra barn är 9 och 6 år. Jag fick inte mycket julkänsla förän historien i stort sett ät slut. Då när upplösningen är nådd får jag följa med när familjen vaknar upp på juldagen. Då infinner sig äntligen julkänslan och den är så stor att jag anser att denna film är den juligaste jag sett hittills i år. ’

Julbetyget för denna film blir:En underbar, sagolik och stressfri jul önskar jag er alla!

Anna

Jultoppen - Topplista

Publicerat av Anna

En djurälskande två-barns mamma som vurmar för min familj, fotografering, inredning, matlagning, släktforskning, dataspel, friluftsliv och att bjuda på en “perfekt” jul. Det sistnämnda är svårast.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.