Julpynt, Spaningar

En kort julspaning

I onsdags var jag inne i stan hela dagen och lyckades klämma in lite julspaning. Jag kollade in Coop Forums, ICA Maxis utbud av julsaker samt en kortis på Hemtex. Jag lyckades även spräcka min julpyntsbudget jag lagt upp för i år, eftersom jag köpte lite nytt pynt till granen. Dessa saker fick följa med hem:


Små julgranshängen i vinrött som jag hittade på ICA Maxi i Skövde. Hade tur eftersom de var nedsatta med 50%.

Fina domherrar hittade jag på Coop Forum i Skövde. Finns både med clips och vanligt hänge.
De randiga kulorna hittade jag på Coop Forum, finns även i blått.

Andra fina saker jag hittade var dessa snöflingor att hänga i granen. De vita har lite pärlemorskimmer. Jag köpte inga eftersom vi julpysslar egna stjärnor i år. En enkel paketkalender att göra själv hittade jag på Hemtex. Det jag gillar framför allt är att den tar inte mycket plats att förvara. Det är den som syns på bilden till vänster.

De här hittade jag på Coop Forum.

Ibland undrar jag hur den som designat saker tänkt. Ett exempel på detta hittade jag på ICA Maxi. Snygga ljus tyckte jag, när jag sedan såg baksidan blev jag full i skratt.


Fina tomteljus från framsidan……

….baksidan är mindre dekorativ enligt mig.En underbar, sagolik och stressfri jul önskar jag er alla!

Anna

Jultoppen - Topplista

Publicerat av Anna

En djurälskande två-barns mamma som vurmar för min familj, fotografering, inredning, matlagning, släktforskning, dataspel, friluftsliv och att bjuda på en “perfekt” jul. Det sistnämnda är svårast.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.