Julmusik, Veckans jullåt 2020

”That’s Christmas To Me” – Pentatonix

Dags att höja julstämningen! I år började jag lyssna på julmusik redan i september, men från och med denna vecka blir det julmusik för stämningens skull när jag jobbar med årets julplan.En underbar, sagolik och stressfri jul önskar jag er alla!

Anna

Jultoppen - Topplista

Publicerat av Anna

En djurälskande två-barns mamma som vurmar för min familj, fotografering, inredning, matlagning, släktforskning, dataspel, friluftsliv och att bjuda på en “perfekt” jul. Det sistnämnda är svårast.

2 reaktioner till “”That’s Christmas To Me” – Pentatonix”

  1. Åh tack för detta inlägg! Har inte sett den videon men däremot lyssnat på låten massor av gånger!
    Var väldigt nära gråt!
    Jag insåg att du fanns inte i min länklista på bloggen! Men nu är du där!

    1. lejoninnan säger:

      Tack för den fina kommentaren och för att jag finns med i din länklista! Vissa låtar och ibland även musikvideor träffar rakt i hjärtat och man blir så känslosam. Det kan vara både härligt och jobbigt.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.