Planering

Dag 1 – Nu är det äntligen dags att börja!

Längtan efter julen är stor.

Idag är det första dagen i min 10 veckor långa förberedelse för att få en härlig, lugn och stämningsfull jul. Jag brukar vanligtvis känna att det suger i jultarmen redan i juni, men i år gick det ända till slutet av augusti innan det kom. Egentligen inte förrän jag såg att Dollarstore hade börjat sälja adventssaker och då tänkte till och med jag ”Det är för tidigt!”. Hur som helst nu är det dags att börja att ägna sig åt lite julplanering varje dag denna vecka och bygga en stabil grund att fortsätta julförberedelserna under vecka 2. Jag har hunnit med första punkten och nu när barnen lagt sig kan jag titta på ett avsnitt från 2015 av Jul med Ernst.

Dagens listaEn underbar, sagolik och stressfri jul önskar jag er alla!

Anna

Jultoppen - Topplista

Publicerat av Anna

En djurälskande två-barns mamma som vurmar för min familj, fotografering, inredning, matlagning, släktforskning, dataspel, friluftsliv och att bjuda på en “perfekt” jul. Det sistnämnda är svårast.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.