Förbereda, Planering, Prat & tankar

Längtar efter julen

Om en månad startar jag med årets julplan, som jag längtar! I år tog det lång tid innan tankarna på julen 2020 gjorde entré i mitt huvud, men nu dyker de upp allt oftare. Det jag längtar efter är som vanligt själv förberedelserna och inte firandet. Vad för ny maträtt ska vi prova i år? När ska vi baka lussekatter och laga julgodis? Vilket pynt ska stå på vilken plats?

I år ska jag försöka hålla mig ifrån att köpa något nytt pynt och inga jultidningar. Bara hålla mig till det nödvändigaste. Tyvärr gav båda våra slingor med julgransljus upp förra året så det står redan på årets inköpslista tillsammans med servetter och omslagspapper.

I tisdags beställde jag årets första julklapp. Det var i och för sig ett infall som uppkom när dottern hade hittat en t-shirt och ryggsäck hon ville köpa på internet. Jag sa att tröjan kunde hon få, men att det blev en julklapp i så fall. Sagt och gjort beställningen lades och leveransen är beräknad till nästa vecka. Känns skönt att tjuvstartat med julklappsinköpen och hoppas att i år är det år jag blir klar med dem innan första advent.En underbar, sagolik och stressfri jul önskar jag er alla!

Anna

Jultoppen - Topplista

Publicerat av Anna

En djurälskande två-barns mamma som vurmar för min familj, fotografering, inredning, matlagning, släktforskning, dataspel, friluftsliv och att bjuda på en “perfekt” jul. Det sistnämnda är svårast.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.