Förbereda, Planering

Höstlov och fjärde planeringsveckan

Förra veckan hade vi höstlov och jag tog ett par dagar ledigt från jobbet. En kväll hade grabben och några av hans kompisar LAN. Jag höll dem sällskap och stod för markservice. Otroligt nog höll de sig vakna i stort sett hela natten. I övrigt har vi bara chillat och laddat batterierna inför resten av terminen.
Nu med den nya rekommendationerna, för att minska spridningen av covid-19, kommer det nog bli färre möjlighet till att handla julklappar lokalt vilket jag siktat på att göra i så stor utsträckning som möjligt, för att stödja de lokala företagen och för att försöka reparera en del av skadan från i våras. Innan rekommendationerna hann börja gälla hade jag lyckats köpa några fler julklappar. Jag känner att jag ligger bra till med att köpa julklappar. Det är den ena julförberedelse som hänt under veckan, de andra är att jag köpt amaryllislökar och bestämt vad jag ska göra till julbordet i år.

De förberedelser jag vill göra i veckan är:

  • Se över ingredienser till julbaket och göra inköpslista till det.
  • Köpa belysning till julgranen.
  • Sätta upp utebelysningen.
  • Slå in de julklappar jag köpt.
  • Börja förbereda julkort.
  • Eventuellt besöka julpromenaden på Knistad herrgård.En underbar, sagolik och stressfri jul önskar jag er alla!

Anna

Jultoppen - Topplista

Publicerat av Anna

En djurälskande två-barns mamma som vurmar för min familj, fotografering, inredning, matlagning, släktforskning, dataspel, friluftsliv och att bjuda på en “perfekt” jul. Det sistnämnda är svårast.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.