Film, Jul i böcker, film, radion & TV, Recention

”The Holiday Calendar” – en julfilm

Ännu en romantisk julfilm. Går det inte göra julfilm i någon annan gener? Som tur är denna riktigt bra enligt mig. Av de juliga filmer jag slukat i år är detta helt klart min favorit. Faktiskt ytterligare en film som kommer att hamna på listan över filmer jag vill se i december varje år.

Den handlar om en fotograf som jobbar med att fotografera porträtt, men drömmer om att ta mer konstnärliga bilder. Hon får av sin farfar en antik julkalender. Den hade varit hennes farmors och hon hävdade att den gjorde så att hon träffade sitt livs kärlek. Varje dag ger julkalendern henne en ledtråd till något juligt som ska hända under dagen.

Julbetyget för denna film blir:En underbar, sagolik och stressfri jul önskar jag er alla!

Anna

Jultoppen - Topplista

Publicerat av Anna

En djurälskande två-barns mamma som vurmar för min familj, fotografering, inredning, matlagning, släktforskning, dataspel, friluftsliv och att bjuda på en “perfekt” jul. Det sistnämnda är svårast.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.