Bok, Jul i böcker, film, radion & TV, Recention

”The Christmas Party” – ingen julig ljudbok

The Christmas Party är en bok skriven av Karen Swan utgiven 2019. Hon har skrivit många böcker och flera av dem har titlar som innehåller ordet Christmas, så hon verkar var en författare med en förkärlek för att skriva om historier som utspelar sig i juletid. De flesta författare tror jag inte under hela sin karriär skriver en enda bok som utspelar sig under den tiden av året. För Karen är det ett medvetet val. Hon skriver två böcker per år den ena utspelar sig på sommaren och den andra vid juletid.

And the four Lorne women were looking at the neat pile of presents beneath the tree, with something approaching amazement. Had fairies been-in in the night? No-one have had much appetite for christmas shopping this year. It had felt that ? against the backdrop of so much loss. And if the truckloads of Christe’s lorries carting away their worldly goods had proved anything It was that they didn’t need anymore stuff. Still someone had been a busy christmas elf. Because a pile of boxes skirted the base of the tree.

Ur The Chrismas Party av Karen Swan

Enligt baksidestexten är boken ”A must-read for the festive season”. Det lät ju lovande, men oj så besviken jag blev. Jag antar att de menade att det var en bra bok att lyssna på under ledigheten, om man gillar denna typ av böcker, inte att lyssna på denna ljudbok om du vill känna julstämning. I övrigt har jag svårt för de flesta karaktärerna i boken, även om det känns bättre i slutet. Om det visar på att de har utvecklats eller om det är jag som har vant mig vid dem tänker jag inte fundera över. Denna bok kommer jag efter detta inlägg förhoppningsvis glömma snabbt och jag kan gå vidare till intressantare böcker.

Julbetyget för denna bok blir:En underbar, sagolik och stressfri jul önskar jag er alla!

Anna

Jultoppen - Topplista

Publicerat av Anna

En djurälskande två-barns mamma som vurmar för min familj, fotografering, inredning, matlagning, släktforskning, dataspel, friluftsliv och att bjuda på en “perfekt” jul. Det sistnämnda är svårast.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.