Julgodis

Julgotter

När jag började med att ha gäster på julaftonen ville jag ha ett gottbord med sju sorters godis på. Precis som man har sju sorters kakor på kafferep. Jag tror aldrig jag kom upp i sju godis sorter, men hur det än var så åt vi julgodis till en bra bit in i februari. Då var inte det så gott längre.
Nuförtiden vill jag ha tre godis sorter, som jag varierar lite från år till år. Jag är själv mer en knäck och kola ätare, men resten av familjen älskar choklad. För att täcka mina och deras önskningar kanske jag ökar med någon sort i år, men bara om jag hinner och tycker det är roligt.

Detta serveras på gottbordet i år:
Knäck
Cornflakesgodis med nougat
Chokladdoppad lakritskola
Något mer chokladgodis
Marsipanfigurer
Torkade fikon
Clementiner
Ingrid Marieäpplen
ev Choklad tryffel

Jag får leta i receptböcker och på nätet för att hitta en ny chokladgodis.En underbar, sagolik och stressfri jul önskar jag er alla!

Anna

Jultoppen - Topplista

Publicerat av Anna

En djurälskande två-barns mamma som vurmar för min familj, fotografering, inredning, matlagning, släktforskning, dataspel, friluftsliv och att bjuda på en “perfekt” jul. Det sistnämnda är svårast.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.