Julmusik, Veckans jullåt 2020

”Första julen utan dig” – Shirley Clamp

I helgen firas Alla Helgons dag och då blir man extra mycket påmind om de nära och kära som inte längre kan fira jul med oss. Denna jullåt får mig alltid att tänka på min pappa som dog för fem år sedan och samma år hittade jag denna låten. Den handlar passar inte perfekt till förlusten av en släkting, men i stort passar den och den får mig att sakna honom extra mycket.
Eller kanske passar denna jullåt dig bättre om du hellre firar Halloween till helgen. Eller kanske firar du båda?En underbar, sagolik och stressfri jul önskar jag er alla!

Anna

Jultoppen - Topplista

Publicerat av Anna

En djurälskande två-barns mamma som vurmar för min familj, fotografering, inredning, matlagning, släktforskning, dataspel, friluftsliv och att bjuda på en “perfekt” jul. Det sistnämnda är svårast.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.